Over The Sharing Group

Leer ons beter kennen.

Over TSG

TSG opereert binnen verschillende markten met een focus op tech, energy en mobility. Begonnen vanuit Nederland breidt de organisatie gestaag uit naar de rest van Europa. Altijd en overal vanuit hetzelfde vertrekpunt: meer social impact, minder impact op het milieu. TSG doet dat vanuit verschillende creatieve hubs door heel Nederland, van Rotterdam en Lelystad tot Amsterdam.

Om de ambities voor de komende jaren extra kracht bij te zetten is er nieuw online visitekaartje gelanceerd: www.thesharinggroup.com.

Het laatste The Sharing Group nieuws

MyWheels breidt aanbod in Zaanstad uit.

Deelauto’s worden steeds populairder, ook in Zaanstad. Om aan deze groeiende vraag te voldoen, breidt MyWheels haar aanbod in Zaanstad uit met negen auto’s.

MyWheels voegt extra auto’s toe in autodelend Almere

Deelauto’s worden steeds populairder, ook in Almere. Om aan deze groeiende vraag te voldoen, breidt MyWheels haar aanbod in Almere uit met negen auto’s.

The Sharing Group en MyWheels-community bundelen krachten en halen meer dan €1 miljoen op voor groei MyWheels

The Sharing Group, een snelgroeiende familie van tech-bedrijven voor ‘Good Sharing’ concepten, heeft meer dan één miljoen euro opgehaald via communityfunding om te investeren in haar autodeelplatfo...

Ontvang het laatste The Sharing Group nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL