Over The Sharing Group

Leer ons beter kennen.

Over TSG

TSG opereert binnen verschillende markten met een focus op tech, energy en mobility. Begonnen vanuit Nederland breidt de organisatie gestaag uit naar de rest van Europa. Altijd en overal vanuit hetzelfde vertrekpunt: meer social impact, minder impact op het milieu. TSG doet dat vanuit verschillende creatieve hubs door heel Nederland, van Rotterdam en Lelystad tot Amsterdam.

Om de ambities voor de komende jaren extra kracht bij te zetten is er nieuw online visitekaartje gelanceerd: www.thesharinggroup.com.

Het laatste The Sharing Group nieuws

MyWheels breidt uit naar twintig deelauto’s in Maastricht.

Deelauto-aanbieder MyWheels schaalt flink op in de stad Maastricht. Het aantal deelauto’s gaat van twee naar twintig auto’s. Deze uitbreiding speelt in op de toenemende vraag naar deelauto’s in Maa...

GreenMobility gebruikers en medewerkers vinden onderdak bij autodeelmarktleider MyWheels.

Amsterdam, 19 januari 2023 – De Nederlandse klanten van deelauto-aanbieder GreenMobility worden toevertrouwd aan deelauto-aanbieder MyWheels.

The Sharing Group investeert in woningverduurzamings start-up HomeZero

The Sharing Group presenteert met trots haar nieuwste investering in HomeZero. De investering stelt de Haarlemse start-up in staat om hun whitelabel marktplaatsmodel voor woningverduurzaming verder...

Ontvang het laatste The Sharing Group nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL