Over The Sharing Group

Leer ons beter kennen.

Over TSG

TSG opereert binnen verschillende markten met een focus op tech, energy en mobility. Begonnen vanuit Nederland breidt de organisatie gestaag uit naar de rest van Europa. Altijd en overal vanuit hetzelfde vertrekpunt: meer social impact, minder impact op het milieu. TSG doet dat vanuit verschillende creatieve hubs door heel Nederland, van Rotterdam en Lelystad tot Amsterdam.

Om de ambities voor de komende jaren extra kracht bij te zetten is er nieuw online visitekaartje gelanceerd: www.thesharinggroup.com.

Het laatste The Sharing Group nieuws

MyWheels lanceert deelauto's in Nieuwegein: Duurzame mobiliteit binnen handbereik

De Nederlandse marktleider in deelvervoer, MyWheels, zet een nieuwe stap richting duurzame mobiliteit door haar aanbod uit te breiden naar Nieuwegein. Als reactie op de toenemende vraag naar milieu...

MyWheels breidt aanbod deelauto’s uit in Arnhem

Het aanbod van MyWheels wordt uitgebreid van 30 naar 47 deelauto’s, met voornamelijk het populaire MG4 automodel. Deze uitbreiding komt voort uit de groeiende vraag naar deelauto's in Arnhem.

MyWheels verdubbelt elektrisch deelvervoer in Amstelveen.

MyWheels breidt haar diensten in Amstelveen verder uit, van 10 naar 21 auto’s. Het gaat hier vooral om het nieuwe elektrische automodel, de MG4. Deze uitbreiding speelt in op de toenemende vraag na...

Ontvang het laatste The Sharing Group nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL