Mijndomein investeert in MyWheels voor versnelling groei en impact

Deelautoaanbieder MyWheels heeft Mijndomein als investeerder aan zich weten te verbinden. Daarmee kan de ambitie worden gerealiseerd om het aantal deelauto’s in Nederland te laten groeien.

“We zijn blij met Mijndomein als investeerder en partner in ons autodeelplatform. Mijndomein ondersteunt volledig onze idealen om het aantal auto’s terug te brengen en daarmee bij te dragen aan het verlagen van de CO2-uitstoot” aldus Karina Tiekstra, algemeen directeur MyWheels.  

Mijndomein, bij het publiek vooral bekend vanwege domeinnaamregistratie en eenvoudig te bouwen websites voor kleine ondernemers, was tien jaar geleden een van de eerste partijen die het concept van private leasen in Nederland heeft geïntroduceerd. Sinds december 2019 zette Mijndomein Move de eerste stappen op het gebied van autodelen. Met het aangaan van het partnership met MyWheels heeft Mijndomein besloten om de aanwezige deelauto’s onder het label Move beschikbaar te maken in de MyWheels app. 

“Internet, Mobiliteit en Energie eenvoudig en toegankelijk maken voor iedereen door met elkaar te delen, dat is de visie van Mijndomein. We zijn erg blij met MyWheels als een van de partners op het gebied van mobiliteit om dit te realiseren”, volgens Henri de Jong, oprichter Mijndomein. 

Over The Sharing Group

TSG opereert binnen verschillende markten met een focus op tech, energy en mobility. Begonnen vanuit Nederland breidt de organisatie gestaag uit naar de rest van Europa. Altijd en overal vanuit hetzelfde vertrekpunt: meer social impact, minder impact op het milieu. TSG doet dat vanuit verschillende creatieve hubs door heel Nederland, van Rotterdam en Lelystad tot Amsterdam. Check website

Contactgegevens

Gerelateerde Merken

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste The Sharing Group nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL