Eindelijk privé en zakelijke energie gescheiden voor thuiswerkende zzp-ondernemers

Mijndomein Energie introduceert Energiesplitter

Lelystad, 25 januari 2021 – Mijndomein Energie, dochteronderneming van hostingprovider Mijndomein, introduceert vandaag de Energiesplitter voor zelfstandige ondernemers die thuiswerken. Met de Energiesplitter kunnen ondernemers de duurzame energie van Mijndomein Energie die zij zakelijk gebruiken, als aparte factuur in hun particuliere energieabonnement laten noteren. Op die manier ontvangt de ondernemer een zakelijke energiebon, met behoud van de voordelen van een particulier energieabonnement.

 

De Energiesplitter is een toevoeging op het energieabonnement van Mijndomein Energie. Met de agendatool kunnen via het dashboard de werktijden worden ingesteld. Vervolgens worden de energiekosten die tijdens die uren zijn gemaakt apart als BTW factuur gefactureerd. De factuur kan worden gebruikt om zakelijk gebruikte energie in de voorbelasting op te voeren.

“Nu thuiswerken vrijwel de norm is geworden, lopen privé en zakelijk steeds meer in elkaar over,” zegt Mijndomein medeoprichter Henri de Jong. “Uit onze analyse blijkt dat een veelvuldig thuiswerker zo’n € 400 tot € 500 aan zaakrelateerde energiekosten maakt. Met de Energiesplitter bieden wij thuiswerkende zelfstandige ondernemers een tool die hen helpt zakelijke en privékosten gescheiden te houden. Dit levert duidelijkheid en een voordeel op, waar nu nog veel zelfstandige ondernemers op misgrijpen.”

 

Groene stroom tegen inkoopprijs

Mijndomein Energie biedt duurzame energie tegen inkoopprijs, bestaande uit 100 procent groene stroom uit Nederlandse wind- of zonne-energie. Gebruikers betalen € 3,50 per maand aan vaste leveringskosten, zowel voor stroom als voor gas, en er kan gekozen worden voor een flexibel tarief per uur - vrijwel altijd het goedkoopst - of een tot 5 jaar vast tarief. De Energiesplitter is voor iedereen de eerste zes maanden gratis en kost daarna €2,- per maand.

Voor meer informatie, bezoek: https://www.mijndomein.nl/energie/energiesplitter

Over The Sharing Group

TSG opereert binnen verschillende markten met een focus op tech, energy en mobility. Begonnen vanuit Nederland breidt de organisatie gestaag uit naar de rest van Europa. Altijd en overal vanuit hetzelfde vertrekpunt: meer social impact, minder impact op het milieu. TSG doet dat vanuit verschillende creatieve hubs door heel Nederland, van Rotterdam en Lelystad tot Amsterdam. Check website

Contactgegevens

Gerelateerde Merken

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste The Sharing Group nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL