MyWheels CEO Karina Tiekstra spreekt bij BNR Radio over deelauto-revolutie

Amsterdam, 8 maart 2023 – Deze week was Karina Tiekstra, CEO van MyWheels, te gast bij Zakendoen op BNR Radio. In het uitgebreide gesprek sprak Tiekstra over de deelauto-revolutie, de toekomst van deelauto's, de rol die de overheid daarin moet nemen en MyWheels als grootste aanbieder op de Nederlandse markt.

Tiekstra besprak onder meer de fusie met Amber, de groei van de vloot met alleen maar elektrische auto's en de toekomstige uitbreiding van het product met enkele reis (naast de bestaande retour). 

Daarnaast sprak Tiekstra over de recente uitgifte van obligaties door The Sharing Group om groeigeld op te halen en hoe deze financieringsronde zal helpen om de verdere groei van MyWheels te ondersteunen. 

Karina Tiekstra is sinds 2016 CEO van MyWheels, de grootste aanbieder van deelauto's in Nederland, met meer dan 2.900 auto's beschikbaar in meer dan 70 steden. 

Terugluisteren kan hier: www.bnr.nl/podcast/zakendoen/10505870/karina-tiekstra-mywheels-over-de-deelautorevolutie

Of via podcast platforms:

Spotify: shorturl.at/rsEO6

Apple: shorturl.at/kruQ6

 

Over The Sharing Group

TSG opereert binnen verschillende markten met een focus op tech, energy en mobility. Begonnen vanuit Nederland breidt de organisatie gestaag uit naar de rest van Europa. Altijd en overal vanuit hetzelfde vertrekpunt: meer social impact, minder impact op het milieu. TSG doet dat vanuit verschillende creatieve hubs door heel Nederland, van Rotterdam en Lelystad tot Amsterdam. Check website

Contactgegevens

Gerelateerde Merken

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste The Sharing Group nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL