CEO MyWheels draagt stokje over

MyWheels 30jarig jubileum.jpg
  • jpg

(Op de foto vlnr: Maarten van Casteren, Ex-Bestuurslid Stichting Wheels4All, Henry Mentink, Oprichter MyWheels, Henri de Jong, CEO The Sharing Group, interim CEO MyWheels, Karina Tiekstra, oud CEO MyWheels)

Karina Tiekstra, CEO MyWheels, heeft aangekondigd dat na 7 jaar MyWheels het moment is gekomen om het stokje over te dragen. Henri de Jong neemt de rol als interim CEO over. In de komende periode wordt actief gezocht naar een geschikte opvolger.

Sinds 2016 heeft Karina Tiekstra een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en impact van MyWheels; van een kleine speler in de markt naar marktleider in Nederland, met een vertienvoudiging in klanten en een prachtige omzetgroei. Van een kleine groep van zo’n 80 betrokken beheerders, naar een enthousiaste community van meer dan 800 Sleutelfiguren die meehelpen aan een succesvol MyWheels. Karina over haar vertrek; "Ik ben ontzettend trots op het team MyWheels; samen hebben we er keihard aan gewerkt om autodelen groot te maken en daarmee de leefbaarheid van steden te verbeteren: meer ruimte voor groen en minder CO2 uitstoot.” 

Henri de Jong, CEO en oprichter van The Sharing Group, vult per heden de rol van interim CEO bij MyWheels in. Namens Henri het volgende: 'Allereerst wil ik Karina enorm bedanken voor de grote bijdrage aan de ontwikkeling van MyWheels in de afgelopen 7 jaar. We gaan nu de volgende fase in met de onderneming waarin we in de komende periode actief op zoek gaan naar een geschikte opvolger’.

Over MyWheels

MyWheels is ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. MyWheels draagt hieraan bij door meer en meer deelauto’s binnen loopafstand aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten.

Over The Sharing Group

TSG opereert binnen verschillende markten met een focus op tech, energy en mobility. Begonnen vanuit Nederland breidt de organisatie gestaag uit naar de rest van Europa. Altijd en overal vanuit hetzelfde vertrekpunt: meer social impact, minder impact op het milieu. TSG doet dat vanuit verschillende creatieve hubs door heel Nederland, van Rotterdam en Lelystad tot Amsterdam. Check website

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste The Sharing Group nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL