MyWheels breidt uit naar twintig deelauto’s in Maastricht.

Maastricht, 26 februari 2024 – Deelauto-aanbieder MyWheels schaalt flink op in de stad Maastricht. Het aantal deelauto’s gaat van twee naar twintig auto’s. Deze uitbreiding speelt in op de toenemende vraag naar deelauto’s in Maastricht. 

De deelauto's zijn als gevolg van de opschaling in de gehele stad beschikbaar, ook aan beide oevers van de Maas. De locaties omvatten onder andere het station, de binnenstad en wijken zoals Wyck, Mariaberg en Brusselsepoort.


“We zien in Maastricht een groeiende gemeenschap van bewuste autobezitters die openstaan voor deelvervoer. We streven ernaar om het voor iedereen mogelijk te maken om hun privéauto in te ruilen voor elektrisch deelvervoer. We hebben in andere gemeenten gezien dat toename in deelvervoer een positief effect heeft op het straatbeeld en de leefbaarheid,” aldus Dani Sprecher, Manager Public Affairs bij MyWheels.


De deelauto’s zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Bij intensief gebruik van de nieuwe deelauto’s zal het aanbod verder worden uitgebreid.  


Over MyWheels

MyWheels is het grootste autodeelplatform van Nederland. De deelauto’s staan verspreid over ongeveer 90 Nederlandse steden en dit aantal blijft groeien. De deelauto-aanbieder is ervan overtuigd dat er maar een miljoen auto's nodig zijn om Nederland mobiel te houden. Zo creëert MyWheels meer ruimte op straat, meer ruimte voor groen en levert het een belangrijke bijdrage aan het milieu. Ook zet MyWheels de volgende stap in de energietransitie met We Drive Solar. Inwoners in Utrecht kunnen als eerste in Nederland grootschalig ervaren welke positieve impact een ‘rijdende buurtbatterij’ kan maken.

Over The Sharing Group

TSG opereert binnen verschillende markten met een focus op tech, energy en mobility. Begonnen vanuit Nederland breidt de organisatie gestaag uit naar de rest van Europa. Altijd en overal vanuit hetzelfde vertrekpunt: meer social impact, minder impact op het milieu. TSG doet dat vanuit verschillende creatieve hubs door heel Nederland, van Rotterdam en Lelystad tot Amsterdam. Check website

Contactgegevens

Gerelateerde Merken

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste The Sharing Group nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL