Tijdelijke hub van MyWheels auto's bij Amersfoort Centraal

Amersfoort, 4 juli – Wegens de aankomende spoorwerkzaamheden bij station Amersfoort Centraal realiseert MyWheels in samenwerking met de gemeente Amersfoort een tijdelijke hub vlakbij het station met deelauto’s. Zowel inwoners als werkgevers verzochten MyWheels om deze optie. Tijdens een groot deel van de zomer (6 juli t/m 18 augustus) rijden er namelijk geen of minder treinen van, naar en via Amersfoort Centraal. Ook op andere locaties in de stad (o.a. Vathorst) is er extra aanbod van MyWheels-auto’s.

Vervangend vervoer

De NS zal bussen inzetten als vervangend vervoer, maar details hierover zijn nog niet bekend. Reizigers dienen rekening te houden met aanzienlijk langere reistijden. ProRail heeft afspraken gemaakt met Rijkswaterstaat om de A1 open te houden, zodat automobilisten en vervangende bussen Amersfoort Centraal kunnen bereiken.

Deelauto als oplossing 

Exacte locaties van de deelauto’s zijn te vinden in de MyWheels-app. Rondom station Amersfoort bevinden ze zich op de volgende plekken:

- Twee auto’s aan de noordkant van het station

- Drie auto’s aan de zuidkant van het station

- Extra auto’s op andere locaties in Amersfoort, waaronder Vathorst.

- Ook bij station Utrecht Centraal en Zwolle staan auto’s van MyWheels. Reizen tot aan deze stations is dus mogelijk, om vervolgens over te stappen op een deelauto voor een afspraak in Amersfoort.

Het Ronald McDonald Kinderfonds, sloot zich recent aan bij MyWheels, onder andere zodat hun medewerkers mobiel zijn tijdens de werkzaamheden. Het hoofdkantoor van het Kinderfonds ligt direct naast het centraal station. Zij zijn blij met de komst van de hub. 


Over The Sharing Group

TSG opereert binnen verschillende markten met een focus op tech, energy en mobility. Begonnen vanuit Nederland breidt de organisatie gestaag uit naar de rest van Europa. Altijd en overal vanuit hetzelfde vertrekpunt: meer social impact, minder impact op het milieu. TSG doet dat vanuit verschillende creatieve hubs door heel Nederland, van Rotterdam en Lelystad tot Amsterdam. Check website

Contactgegevens

Gerelateerde Merken

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste The Sharing Group nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL