MyWheels bestickert deelauto’s met namen van gebruikers in Wittevrouwen en Tuinwijk

Utrecht, 11 juli 2024 – Wie een deelauto van MyWheels gebruikt in de Utrechtse wijken Wittevrouwen of Tuinwijk, ziet vanaf vandaag zijn of haar naam terug op een deelauto. De deelauto’s zijn echt van én voor de buurt, is de boodschap die MyWheels hiermee onderstreept.

Onder het motto "af-en-toe-auto" benadrukt MyWheels dat autodelen niet alleen milieuvriendelijk en kostenbesparend is, maar ook de sociale cohesie in de buurt kan versterken. Het personaliseren van de deelauto’s door de namen weer te geven, vergroot de betrokkenheid van buurtbewoners en stimuleert het gebruik van de auto's.

“We zijn trots op onze gebruikers en willen laten zien dat onze deelauto's meer zijn dan alleen een vervoermiddel,” aldus Dani Sprecher van MyWheels. “Ze zijn een verlengstuk van de gemeenschap. Door de namen van de buurtbewoners op de auto's te zetten, hopen we het gevoel van eigenaarschap en verantwoordelijkheid te vergroten.”

Utrecht als koploper in autodelen

Utrecht staat bekend als een vooruitstrevende stad op het gebied van autodelen. Het nieuwe initiatief van MyWheels in Wittevrouwen en Tuinwijk sluit perfect aan bij deze trend en benadrukt het belang van gedeelde mobiliteit in stedelijke gebieden.

Over MyWheels

MyWheels heeft de grootste community en het meest diverse aanbod van elektrische deelauto’s van Nederland. Samen met onze 800 vrijwillige Sleutelfiguren maken we het iedereen mogelijk om op een milieuvriendelijke en kostenefficiënte manier van auto’s te genieten, zonder er een te bezitten.

Over The Sharing Group

TSG opereert binnen verschillende markten met een focus op tech, energy en mobility. Begonnen vanuit Nederland breidt de organisatie gestaag uit naar de rest van Europa. Altijd en overal vanuit hetzelfde vertrekpunt: meer social impact, minder impact op het milieu. TSG doet dat vanuit verschillende creatieve hubs door heel Nederland, van Rotterdam en Lelystad tot Amsterdam. Check website

Contactgegevens

Gerelateerde Merken

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste The Sharing Group nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL