Hegg Energy neemt Mijndomein Energie over

Dynamische energieleverancier breidt uit en biedt Mijndomein-klanten nieuwe technologieën aan

Lelystad, 16 september 2024 - Hegg Energy, de dynamische energieleverancier van The Sharing Group, heeft de overname van zustermaatschappij en groene energieleverancier Mijndomein Energie afgerond. Deze overname markeert een belangrijke stap in de missie van Hegg Energy om de energietransitie te versnellen en een groenere toekomst te creëren.

Mijndomein Energie is een dynamische energieleverancier die bekend staat om het aanbieden van energie tegen beursprijzen - wat aansluit bij de visie van Hegg Energy om de consument centraal te stellen in de energietransitie. Met de overname gaan klanten van Mijndomein Energie profiteren van de geavanceerde technologieën en diensten van Hegg Energy, waaronder dynamische energiecontracten en slimme thuisbatterijen.


Samen een groene toekomst bouwen

Wesley de Kruijff, CEO van Hegg Energy, licht toe: “Met deze overname kunnen we onze visie van 'the People's Power Plant' verder uitbouwen en ons klantenbestand uitbreiden. Door realtime energieverbruik en energieprijzen in de app te tonen, helpen we onze klanten geld te besparen door slimmer om te gaan met energie.” Zo zorgt de recent gelanceerde slimme thuisbatterij van Hegg Energy ervoor dat klanten hun zonnestroom voor later gebruik kunnen opslaan, geld kunnen verdienen aan netstabilisatie en aan het terugleveren van stroom aan het net op piekmomenten. 


Zo besparen klanten niet alleen geld, maar dragen ze ook bij aan een groener en duurzamer energienet. “Door de klanten van Mijndomein Energie samen te voegen met die van Hegg Energy, kunnen we een sterkere, meer veerkrachtige en groenere energiegemeenschap creëren, en samen een bijdrage leveren aan een schonere wereld.”

 

Meerwaarde voor klanten

Alle klanten met een dynamisch energiecontract van Mijndomein Energie zijn inmiddels verhuisd naar Hegg Energy en kunnen op korte termijn een uitbreiding van diensten verwachten. Dankzij de Hegg App en gratis Hegg-dongle kunnen de nieuwe Hegg Energy klanten nu realtime energieverbruik volgen, de dynamische prijzen zien en bijvoorbeeld hun maandbedrag aanpassen.

 

Over Hegg Energy

Hegg Energy is opgericht om een groenere toekomst te realiseren door middel van innovatieve energieoplossingen. Als onderdeel van The Sharing Group, waartoe ook bedrijven zoals MyWheels en EnergyZero behoren, blijft Hegg Energy streven naar maximale sociale impact met minimale milieu-impact. Met een focus op community-driven energieoplossingen, werkt Hegg Energy samen met consumenten om het energienetwerk van de toekomst te bouwen, waar vraag en aanbod van groene stroom zo goed mogelijk op elkaar aansluiten.


Over The Sharing Group

TSG opereert binnen verschillende markten met een focus op tech, energy en mobility. Begonnen vanuit Nederland breidt de organisatie gestaag uit naar de rest van Europa. Altijd en overal vanuit hetzelfde vertrekpunt: meer social impact, minder impact op het milieu. TSG doet dat vanuit verschillende creatieve hubs door heel Nederland, van Rotterdam en Lelystad tot Amsterdam. Check website

Contactgegevens

Gerelateerde Merken

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste The Sharing Group nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL