The Sharing Group start nieuwe deel-financiering

Obligatielening laat iedereen mee-delen in groei van de groep

Amsterdam, 15 december 2022 – Geheel in lijn met de eigen traditie van zelf-financiering biedt The Sharing Group een nieuwe obligatielening aan. De lening met een looptijd van 5 jaar en een jaarrente van 5% heeft een bijzonder eigenwijs trekje: Het is namelijk geen achtergestelde lening (zoals veel andere obligaties in de markt).

Met de obligatielening, die begin december werd opengesteld voor vrienden en familie, wil de groep op korte termijn €2 miljoen ophalen. Geld dat 100% wordt geïnvesteerd in de groei van de zogenaamde Good Sharing concepten zoals bijvoorbeeld MyWheels. Deel-initiatieven die niet alleen economisch voordeel opleveren, maar ook ecologisch verantwoord én maatschappelijk gewenst zijn.

Better for All

“De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met eigen obligaties”, zegt Joost van Rooij, Chief Marketing Officer van The Sharing Group. “In het verleden hebben we vanuit Mijndomein ruim €30 miljoen aan obligaties uitgegeven voor de financiering van auto’s bij Mijndomein Autopark B.V. De gedachte was en is simpel: met obligaties kunnen we onze klanten rechtstreeks laten meeprofiteren van onze groei. Good Sharing, Better for All noemen we dat.

Obligatie voor iedereen

Om de obligatie voor een groot publiek toegankelijk te maken, is instappen al mogelijk vanaf €100. De prijs per obligatie is €1. De inschrijving staat open tot 31 december 2022. Bij deze obligatie zijn er geen beheer- of afsluitkosten en andere verborgen kosten. De obligatielening vindt plaats zonder tussenkomst van banken. The Sharing Group werkt bij deze obligatielening samen met Share Council en Stichting Obligatiehoudersbelangen.

Bekijk de mogelijkheden op www.thesharinggroup.com/invest

AFM-Banner.jpg
  • jpg

Over The Sharing Group

TSG opereert binnen verschillende markten met een focus op tech, energy en mobility. Begonnen vanuit Nederland breidt de organisatie gestaag uit naar de rest van Europa. Altijd en overal vanuit hetzelfde vertrekpunt: meer social impact, minder impact op het milieu. TSG doet dat vanuit verschillende creatieve hubs door heel Nederland, van Rotterdam en Lelystad tot Amsterdam. Check website

Contactgegevens

Gerelateerde Merken

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste The Sharing Group nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL